Starity

Itt A kiválasztott második részének teljes előzetese!

2015. július 23. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már csak négy hónap van hátra Az éhezők viadala-franchise lezárulásáig, így a mai napon nyilvánosságra hoztak egy új trailert.

hirdetés
Itt A kiválasztott második részének teljes előzetese!
Fotó: Lionsgate

Június elején már kaptunk egy egy és háromnegyed perces teaser trailert és egy plakátot is Az éhezők viadala: A kiválasztott – 2. részéhez, két és fél héttel ezelőtt pedig napvilágot láttak a karakterplakátok is. Ma viszont végre megkaptuk a teljes, két és fél perc hosszú előzetest, melyben természetesen sok új képkocka is helyet kapott.

A trailerben hallhatjuk Snow elnök, Paylor parancsnok, Peeta és Katniss egy-egy monológját, szemtanúi lehetünk néhány boldog pillanatnak, valamint betekintést kapunk a Kapitóliumhoz vezető rögös, halálos csapdákkal és mutánsokkal teli útba és a végső összecsapásba is.

A premierre november 19-én kerül sor hazánkban és sok más országban is, egy nappal az amerikai bemutató előtt. Katniss és a felkelők már készen állnak, és Te?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek