Starity

Érkezik Troye Sivan debütáló albuma

2015. július 26. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Wild címen dobja piacra legelső stúdiólemezét az ausztrál YouTuber, amelyen hat dal lesz.

hirdetés

Egy évvel ezelőtt jelent meg Troye Sivan első kislemezes dala, a Happy Little Pill, melyhez természetesen videoklip is készült, ami augusztus 12-én került fel VEVO-csatornájára. A 20 országban listavezetővé vált dal debütáló EP-jének beharangozója volt, ami szintén hatalmas sikereket ért el világszerte, hiszen nem kevesebb mint 66 lista első helyét kaparintotta meg.

Ám a 20 éves tehetség nem elégedett meg ennyivel, és ismét stúdióba vonult, hogy elkészítse debütáló stúdióalbumát, olyan előadók társaságában, akikre felnéz. A korong a Wild címet viseli és hat dal kapott rajta helyet. Troye a VidCon színpadán ejtette meg a bejelentést, majd YouTube-csatornájára is feltöltött egy videót és a lemezborítóról is lerántotta a leplet.

Azt egyelőre nem árulta el, hogy pontosan mikor is tarthatják majd kezükben a rajongók az albumot, de az biztos, hogy még idén megjelenik. Továbbá a dallista sem publikus még, de nagy valószínűséggel az elkövetkezendő napokban újabb információk látnak majd napvilágot és rövidesen az első dalt is meghallgathatjuk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek