Starity

Klippremier: One Direction – Drag Me Down

2015. augusztus 21. 13:01   |   Szerző: twilightgirl0910

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Directionerek kellemes meglepetésre ébredhettek ma reggel, ugyanis a brit fiúbanda közzétette legújabb kisfilmjét.

hirdetés
Klippremier: One Direction – Drag Me Down
Fotó: Facebook/One Direction

Teljesen váratlanul ért mindenkit, hogy július 31-én, látszólag a semmiből megjelent egy új 1D-kislemez, a visszajelzések azonban pozitívak voltak, így a legtöbben elégedettek voltak a srácok teljesítményével, és azzal, ahogyan helyt álltak Zayn Malik váratlan távozása után. Az esetet az említett korábbi tag sem hagyta szó nélkül, a Twitteren gratulált barátainak az új számhoz. 

A dal sikerét mutatja az is, hogy kevesebb, mint egy óra leforgása alatt feltornázta magát az iTunes sikerlistáinak élére, ezzel elnyerve a leggyorsabban csúcsra kerülő számnak járó címet. Közel 90 országban a legtöbbet letöltött dalok listájának tetejére ugorva megelőzte Ariana Grande-t, ezzel új rekordot felállítva. A kérdés tehát a következő: Vajon a rajongók képesek megütni a 20.2 milliós YouTube nézettségszámot is? 

Úgy tűnik a One Direction és kliprendezőik, Ben & Gabe Turner elhatározták, hogy a Drag Me Down dalszövegét szó szerint megjelenítik a videóban is. A brit fiúbanda egyébként komoly megállapodást kötött a NASA-val, hogy létrejöhessen a srácok első klipje Zayn Malik nélkül. 

A kisfilmet a Johnson Űrközpontban forgatták le, amelyben a bandatagok asztronautákként készülnek a küldetésükre. Míg Liam Payne a Nemzetközi Űrállomás másolatában edz, Louis Tomlinson beül a világűr felderítő járműjének kormánya mögé, Niall Horan a gravitáció szimulátorban lebeg, Harry Styles pedig robonautákkal barátkozik. Lényegében minden fiú álmát élik át az alig több, mint háromperces videó alatt. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek