Starity

A Bajos csajok nevével fémjelzett édességeket dobott piacra a Dylan’s Candy Bar

2015. szeptember 02. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mark Waters 2004-es filmje egyszerűen nem akar kimenni a divatból. A Dylan’s Candy Bar a film nevével és a szereplők arcával dobta piacra különleges édességeit.

hirdetés
A Bajos csajok nevével fémjelzett édességeket dobott piacra a Dylan’s Candy Bar

Ugyan már több mint tíz éve mutatták be a Bajos csajokat, ennek ellenére a film a mai napig hatalmas népszerűségnek örvend a lányok körében, ami nem is meglepő, hiszen olyan népszerű színésznők játszották a főbb karaktereket, mint Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Amanda Seyfried, Lacey Chabert, Lizzy Caplan vagy épp Tina Fey

A film iránti újbóli fellángolást ragadta meg nemrégiben a Dylan's Candy Bar, és meglepő ötlettel állt elő: a Bajos csajok nevével és arcával fémjelzett édességekkel kívánja üzletébe csábítani a vásárlókat, ötlete pedig sikeresnek bizonyul, hiszen meglepően nagy a kereslet a Cady, Regina, Karen és Gretchen arcával hirdetett finomságok iránt, melyeket online is megrendelhetik a fanatikusok itt.

A rózsaszín, csajos nassolnivalók között találhatunk különféle ízesítésű csokoládészeleteket, gumicokrot, nyalókát és forró csokit is; a lelkesebbek pedig válogathatnak a film népszerű szlogenjeivel ellátott kiegészítők között. Zárszóként pedig Gretchen szavaival jellemeznénk az édességreformot, miszerint Ez olyan jasszkaris!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek