Starity

Nehezen viseli második terhességét Kim Kardashian

2015. szeptember 10. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Év elején jelentette be a Kardashian család, hogy North West hamarosan kistestvért kap.

hirdetés
Nehezen viseli második terhességét Kim Kardashian
Fotó: Esquire Magazine

A Keeping Up With The Kardashians című valóságshow-ban értesülhettünk arról még januárban, hogy hamarosan újabb taggal gyarapszik a Kardashian família, nem sokkal később pedig arra is fény derült, hogy ismét Kim néz anyai örömök elé.

A celeb már az első terhessége idején is heves rosszullétekkel küzdött, azonban egy barátja elmondása szerint ez a második terhesség sem könnyebb számára annak ellenére, hogy a külvilág felé azt mutatja: minden rendben van.

Talán elképesztően jól néz ki, de határozottan nincs jól. Folyton kényelmetlenül érzi magát, bár saját bevallása szerint könnyebben viseli ezt a terhességet, mint amikor North-t várta - vallotta az állítólagos barát az E! News-nak.

Szerencsére mér nem sokáig kell elviselnie a rosszulléteket a 34 éves sztármaminak, ugyanis decemberre várja második gyermekét. Az internetezők persze már akkor elkezdtek ötletelgetni, milyen névre kereszteli Kim és Kanye a kisfiút, amikor a család bejelentette, hogy Kim második gyermekét hordja a szíve alatt, ám a sztárpár még nem döntött a baba nevét illetően.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek