Starity

Violetta visszatér!

2015. szeptember 10. 20:08   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy új, egész estés filmben láthatjuk újra Violettát és barátait 2016 tavaszán.

hirdetés
Violetta visszatér!
Fotó: Disney

2015 február elején ért véget a Violetta című sorozat a Disney Csatornán, de úgy tűnik, hogy a rajongóknak nem kell sokáig nélkülözniük kedvenceiket. A Disney ma egy exkluzív sajtótájékoztató keretein belül jelentette be, hogy a sorozat a mozikban fog folytatódni, előre láthatólag 2016 tavaszán.

A film a Tini – La Nuova Vita di Violetta címet kapta. A nagyvászonra készülő alkotás középpontjában Martina áll, és ezen keresztül ismerhetjük majd meg életének történetét, amelyben a Violetta című sorozat játszotta a legfontosabb szerepet. Az ígéretek szerint sok új dallal, izgalmas koreográfiákkal és érdekes karakterekkel szeretnék elkápráztatni a moziközönséget.

Nagyon izgatott vagyok, hogy megkaptam ezt a lehetőséget egy játékfilmben. Ez egy újabb nagy lépés a karrieremben, hála a Disney-nek. Egy izgalmas projekt lesz – mondta el Martina Stoessel.

Martina Stoessel a Tini című film sajtótájékoztatóján | Fotó: Disney

Az új filmben a hírek szerint több nemzetközi híresség is fel fog tűnni, de fontos szerepet kapott benne Jorge Blanco és Mercedes Lambre is, akiket szintén a Violetta sorozatból ismerhet a nagyközönség. 

A Violetta hatalmas sikert aratott világszerte. Több mint 130 országban vetítették le az epizódokat, a szériához készült termékek pedig ma már az egész világon kaphatóak. A hivatalos YouTube-csatornára feltöltött videókat megközelítőleg 1,4 milliárd alkalommal tekintették meg, és 2,8 millió albumot értékesítettek a sorozat címével fémjelezve. Az élő turnék is minden országban teltházasak voltak, Magyarországon pedig rendkívüli módon 4 koncert alkalmával kápráztatta el a közönséget a Violetta stábja. 

Hazánkban a sorozat szeptember 21-én folytatódik a Disney Csatornán, méghozzá a legújabb évad epizódjaival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek