Starity

Liam Payne szerint okos döntés volt Zayn Malik részéről a One Directionből való kilépés

2015. október 15. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liam a Good Morning Britain tegnapi adásában vallott arról, miért tarja jó döntésnek Zayn távozását.

hirdetés

Idén márciusban döntött úgy Zayn Malik, hogy jobb lesz neki a One Direction nélkül, így fájó szívvel, de elhagyta a csapatot, és szólókarrierbe kezdett. A különválás után egy darabig ugyan nem tartotta a kapcsolatot egykori zenésztársaival, akik azóta megbékéltek a döntésével, mi több: Liam Payne egyenesen bölcsnek tartja Zayn választását, melyről a Good Morning Britain tegnap reggeli adásában nyilatkozott.

A One Direction nem igazán volt Zayn terepe, ha érted, mire gondolok. Neki egy kicsit más az ízlése, mint nekünk, és azt hiszem, ez vezetett ahhoz, hogy végül meghozza a döntését, ami nem feltétlenül volt rossz

– magyarázta Liam a televíziós interjú során.

A fiúkat ugyan annak idején igencsak meglepte társuk távozása, ennek ellenére jól vannak, és négyen is legalább annyira sikeresek, mint Zayn távozása előtt, ám sokan úgy vélik, ez a tényező is közrejátszott abban, hogy a csapat meghozza az ideiglenes visszavonulásáról szóló döntését, ami egyesek szerint a 1D végét is jelentheti.

Mindazonáltal a srácok váltig állítják, hogy közel sincs vége a közös karriernek, csupán némi pihenőre van szükségük, hiszen mióta felfedezték őket az X-Factorban 2010-ben, nem volt megállásuk. A feszített tempójó munka az új lemezen, a folyamatos turné, az összezártság és Malik távozása azonban igencsak nyomot hagyott a zenekar tagjaiban, ettől függetlenül továbbra is pozitívan gondolnak a velük történtekre.

Szerencsére mindenki jól jött ki ebből az egészből – köszönet érte a mi gyönyörű rajongóinknak –, és Zayn is azt csinálja végre, amit mindig is szeretett volna. Mindenki nyertesként jött ki ebből a csapásszerű szituációból, ami nagyon klassz

– folytatta Liam. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek