Starity

Színésznőként debütált Kesha

2015. október 20. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nem csupán beugrott a Jane the Virgin sorozatba, hanem vélhetően hosszabb távra marad.

hirdetés
Színésznőként debütált Kesha
Fotó: The CW / Greg Gayne

Nemrég még arról pletykáltak Hollywoodban, hogy végérvényesen megrekedt Kesha karrierje egykori producerével, Dr. Luke-kal való pereskedése miatt, ám úgy tűnik, mégsem fog eltűnni a süllyesztőben az énekesnő. Ugyan fellépést nem tud vállalni, és stúdióba sem vonulhat, amíg nem rendeződik az ügye, ám menedzsmentje megtalálta a tökéletes megoldást a problémára: Kesha szerepet vállalt a CW népszerű sorozatában, a Jane the Virginben.

Már korábban is tudósítottunk róla, hogy az énekesnő ezúttal nem saját magát, hanem egy Annabelle nevű szomszédot alakít a szériában, melynek második évadát sugározza a CW jelenleg. Az új évad második része tegnap került adásba a tengerentúlon, melyben végre megismerkedhettünk a szőkeség alakította kicsit vadóc és zajos karakterrel, aki leendő rocksztárként éjjel-nappal zajong zenekara élén.

Az éjszakai zenekari próbák teremtette konfliktushelyzetet Jane kisbabájának, Mateónak a kora reggeli ébresztője tetőzi, a kérdés pedig az: meddig bírják a megpróbáltatásokat a szomszédok.

Totálisan fel vagyunk villanyozva, amiért Kesha is feltűnik a Jane-ben. Hatalmas rajongói vagyunk, és  nagyon izgatottak vagyunk, amiért a Jane the Virgin családjában köszönthetjük őt

– írta a sorozat executive producere, Jennie Snyder Urman egy közleményben. A szériában egyébként nem Kesha lesz az egyetlen popsztár, aki feltűnik, ugyanis Britney Spears is szerepet kapott mellette – ő az november 9-én adásba kerülő ötödik répszben lesz látható.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek