Starity

Jól halad új lemeze munkálataival a Blink-182

2015. október 22. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom januári távozását követően Matt Skiba került a Blink-182 élére, és a zenekar hamarosan befejezi új stúdióalbuma munkálatait.

hirdetés
Jól halad új lemeze munkálataival a Blink-182

Januárban tudósítottunk róla, hogy a Blink-182 oszlopos tagja, Tom DeLonge úgy döntött: kilép. Távozásával hatalmas űrt hagyott maga mögött, és bár egy ideig marták egymást volt zenésztársaival, mára mind ők, mind a rajongók megbékéltek a váratlan helyzettel.

Mark Hoppus és Travis Barker azonban nem sokáig lógatta az orrát, és rövid időn belül megtalálták Tom utódját, méghozzá az Alkaline Trióból ismert Matt Skiba személyében, aki eleinte csak a fellépéseken helyettesítette elődjét, majd kiderült, hogy véglegesen marad. A csapat már tavasszal megkezdte legújabb lemezének munkálatait, mellyel a hírek szerint igen jól haladnak.

Matt nagyon odateszi magát. Mókás vele együtt játszani és dalt írni. Még nemrég kezdtük a közös munkát, de azt hiszem, négy vagy öt dal már el is készült, ami miatt nagyon-nagyon boldog vagyok

– nyilatkozta az NME-nek adott interjújában a dobos, és azt is elárulta, hogy kicsit másmilyen hangzásvilággal tér majd vissza az immár Matt-tel kiegészült trió, ám ennek ellenére pályájuk egyik legkiemelkedőbb munkájának tartja a korongot, melyen jelenleg is dolgoznak.

A cél az, hogy egy új albumot dobjunk piacra, de egyelőre még az írás folyamatánál tartunk. Nem állítottunk fel limitet, hogy hány szerzeményt szeretnénk elhelyezni rajta. Írunk egy csokorra való dalt, és amikor úgy érezzük, hogy a lemez elkészült, akkor lesz teljesen készen. Tudod, semmi nyomás, semmi határidők

– vallotta Travis.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek