Starity

Perrie Edwards: „Nem randizok senkivel”

2015. november 05. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Perrie továbbra sem hajlandó beszélni volt vőlegényéről, azt azonban elárulta: még mindig egyedülálló.

hirdetés

Az E! News riporterének nemrégiben egy rövid beszélgetés erejéig sikerült elcsípnie a Little Mix tagjait, a beszélgetés során pedig kiderült: a lányok továbbra sem hajlandóak beszélni Zayn Malikról, aki három hónappal ezelőtt bontotta fel az eljegyzését Perrie Edwardsszal.

Fent vagyok a Tinderen. Nem, csak viccelek. Igazából titokban... Azt hiszem, eljött az ideje annak, hogy mindenki megtudja: Jade és én együtt vagyunk

– mondta viccelődve a 22 éves szőkeség, melyre Jade Thirlwall is ránkontrázott, ám Perrie végül elárulta: nincs senki az életében.

A lányokat faggató riporter azonban bátran feltette a kérdést arra vonatkozóan, hogy milyen viszonyban vannak Zaynnel, mire Leigh-Anne Pinnock kifakadt és félig ingerülten, félig viccesen közölte: Nem akarunk beszélni erről.

A Perrie és Zayn között megromlott kapcsolattól eltekintve teljes a boldogság a csapat háza táján, hiszen Jesy Nelson hamarosan kimondja a boldogító igent a Rixton frontemberének, Jake Roche-nak, aki egy Ed Sheeran koncerten kérte meg a lány kezét.

Jelen pillanatban nagyon elfoglaltak vagyunk, arra sem jut időnk, hogy együnk

– nyilatkozta Jesy, aki azt is elárulta, hogy már alig várja, hogy feleség váljon belőle, és el sem tudná képzelni, hogy barátnői nélkül menjen férjhez, akik mind a koszorúslányai lesznek a nagy napon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek