Starity

Amber Heard tagadja, hogy Johnny Depp-pel problémáik lennének

2015. november 13. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan a közelmúltban nem sokat mutatkozott együtt a sztárpár, ám Amber elmondása szerint a legnagyobb rendben vannak a dolgaik.

hirdetés

Fotó: Marie Claire (Boe Marion)

Huszonhárom évnyi korkülönbség ide vagy oda, úgy tűnik, hogy Amber Heard és Johnny Depp kapcsolata megingathatatlan. Nemrégiben azonban szárnyra kelt a pletyka, hogy gondok vannak az ideálisnak beállított házassággal, ám a szőke szépség a Marie Claire-nek adott interjúja keretein belül cáfolta, hogy férjével a válást fontolgatnák.

Próbálok nem reagálni a magánéletünkkel kapcsolatos ferdítésekre, ami egyszerre különös és nagyon nehéz

– vallotta csalódottan a színésznő, aki arról is szót ejtett a beszélgetés során, hogy megtiszteltetésnek érzi, hogy férje gyermekeinek mostohaanyja lehet, ugyanis valósággal rajong a 16 éves Lily-Rose-ért és a 13 éves Jackért.

Megtiszteletetés számomra, hogy a mostohaanyukájuk lehetek, ez életem legnagyszerűbb ajándéka.

Johnny egyébként 2012-ben adta ki gyermekei édesanyja, Vanessa Paradis útját, akivel 14 évig élt boldog párkapcsolatban. Ambert a Rumnaplók forgatása során ismerte meg, majd háromévnyi randevúzás után idén februárban vette feleségül a Bahamákon. Az azonban tagadhatatlan, hogy voltak problémáik, ám nemcsak Amber, hanem a párhoz közel álló, nevük elhallgatását kérő barátok is arról számoltak be, hogy a rajongóknak nincs oka aggódni: a sztárpár mindennek ellenére boldog.

Nagyon aranyosak együtt, és idejük nagy részét kettesben töltik. Munkájukból kifolyólag sokat utaznak, de aztán mindig hazatérnek egymáshoz. Együtt élnek, szeretik egymást, mindegy, mit pletykálnak az emberek

– nyilatkozta az egyik barát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek