Starity

Dulce María visszatér a képernyőkre

2015. november 21. 17:05   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetséges mexikói lány, Dulce María hamarosan visszatér a telenovellákhoz.

hirdetés
Dulce María visszatér a képernyőkre
Fotó: poblano.mx

A színész-énekesnő rajongói utoljára közel három éve láthatták a telenovellában Dulce Maríát, amikor szerepet kapott a Mentir para vivir című teleregényben. A tehetséges lány ezúttal egy igazán gonosz karaktert fog megformálni, a Mapat által hamarosan startoló Corazón que miente-ben, melynek főhőseit Thelma Madrigal és Pablo Lyle keltik életre.

Nagyon boldog, izgatott, és hálás vagyok amiért szerepelhetek ebben a telenovellában. Ez a karakter egy nagy kihívás lesz számomra, ugyanis először alakíthatok negatív szerepet. Ez a lány egy nagyon erős személyiség, aki az életben nagyon magányos, és boldogságát a hatalomban találja meg, illetve abban, hogy sok mindenkit elcsábít és manipulálja őket

– nyilatkozta Dulce María.

A színész-énekesnőn és a főhősökön kívül még olyan színészek kaptak szerepet, mint Mayrín Villanueva, Helena Rojo, Alexis Ayala, Lourdes Reyes, María Sorté, Diego Olivera és Erick del Castillo.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek