Starity

Joe Jonas még mindig szereti Gigi Hadidot

2015. december 03. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hete ért véget Joe Jonasszal való kapcsolata, Gigi Hadid máris újabb énekes oldalán vigasztalódik.

hirdetés

November elején számoltunk be Joe Jonas és Gigi Hadid szakításáról, nem sokkal később pedig már arról találgathattunk, milyen kapcsolat fűzi a modellt Zayn Malikhoz. A kérdésre hamar választ kaptunk, ugyanis Gigi egyre több időt töltött Zaynnel, és már nem csak arra kellett hagyatkoznunk, amiről az őket együtt látó szemtanúk számoltak be, ugyanis saját szemünkkel láthattuk, amint kéz a kézben kapták lencsevégre őket a The Nice Guyból távozóban.

Nem csoda, ha Joe úgy érezte, ideje eltávolítani a közösségi oldalairól a Gigire és Zaynre emlékeztető képeket és posztokat, ugyanis barátai elmondása szerint nemcsak a szakítást szenvedte meg, hanem azt is, hogy exe ilyen hamar túllépett rajta.

Még mindig vannak érzései Gigi iránt, ez nem olyasmi, ami egyik napról a másikra megváltozik. Ők ketten szerették egymást, Joe a mai napig szereti Gigit, és nem szeretne rohanni a továbblépéssel, és beleugrani egy új kapcsolatba. Jelenleg a zenére, és egyéb más projektjeire fókuszál. Csodálatos barátai és családja van, akik mindenben támogatják, idővel pedig a Gigi iránti érzései is elmúlnak

– nyilatkozta egy barátja az E! Newsnak.

Érdekesség, hogy ha Giginek nem is, a barátainak annál inkább hiányzik a középső Jonas-testvér, akit nagyon megszerettek az elmúlt hónapokban – többek között ezért sem nézik jó szemmel, hogy a modell az egykori One Direction-tag mellett vigasztalódik.

Gigi barátai szeretnék őt boldognak látni, de úgy gondolják, hogy illett volna egy kis ideig egyedül maradnia. Nagyon szerették Joe-t, ugyanakkor nem szeretnék, ha összetörne Gigi szíve. Nagyon kedveli Zaynt, aki szöges ellentéte Joe-nak. Gigi barátainak többsége úgy gondolja, hogy a rosszfiús attitűd fogta meg Gigit, és éppen ez az oka annak is, hogy óvatosságra intik őt

– magyarázta a modell egyik ismerőse.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek