Starity

Taylor Swift az idei év legsikeresebb előadója

2015. december 10. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Swift szinte az összes létező elismerést bezsebelte már, az idei év pedig vitathatatlanul az övé volt.

hirdetés
Taylor Swift az idei év legsikeresebb előadója

A tavaly ősszel megjelent 1989 című albummal ugyanis hihetetlen sikereket ért el, világturnéjára több millióan voltak kíváncsiak, és még a magánélete is a lehető legjobban alakult, ugyanis márciusban rátalált a boldogságra Calvin Harris oldalán.

Új albumával immár hivatalosan is kilépett a country előadók sorából, hogy a popsztárok közzé emelkedett, ám közülük is a legjobbnak bizonyult, hiszen szinte a létező összes díjátadón jelölték. A BRIT Awardson például neki ítélték az év nemzetközi női előadójának járó díjat, a Kid's Choice Awardson őt választották az év kedvenc női előadójának, ő lett a legkedveltebb popelőadó, és az év kedvenc daláért járó díjat is hazavihette a Shake It Off-ért. 

A fentieken túl tarolt a Billboard Music Awardson, az MTV Music Awardson és az iHeartRadio díjátadóján is, valamint a Teen Choice Awardsról, az American Music Awardsról és az European Music Awardsról sem távozott üres kézzel. Mindezeken túl Blank Space című szerzeményéhez készített kisfilmje túllépte az egymilliárdos álomhatárt a YouTube-on, és Grammy-díjra is jelölték az év megkoronázásaként.

Ha mindez nem volna elég, még jótékonykodni sem felejtett el – számtalan rajongója arcára csalt örömkönnyeket, pedig közben neki is megvolt a maga baja, hiszen áprilisban egy szívszorító üzenet keretein belül jelentette be, hogy édesanyja daganatos beteg. Az énekesnő azonban egy percig sem unatkozik, és igyekszik a lehető legjobbat kihozni magából úgy, hogy közben másokat is inspiráljon, és ott segítsen ahol lehet.

Talán épp a fent említett eredményeinek és erényeinek köszönheti, hogy a Billboard magazin így az év végének közeledtével őt választotta az év előadójának, amire valóban rászolgált, hiszen megállás nélkül dolgozott, és közel száz önálló koncertet adott, valamint számtalan egyéb szereplést vállalt, és még videoklipeket is forgatott.

Utolsó fellépéseire holnap és holnapután kerül sor, ezt követően pedig hazautazik, hogy szerettei körében tölthesse az ünnepeket. Rajongói legnagyobb szomorúságára azonban állítólag hosszabb pihenőt tervez 2016 elejére, ami nem is csoda az eseménydús év után.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek