Starity

A pletykák ellenére is boldog párkapcsolatban él Taylor Swift és Calvin Harris

2015. október 13. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Röpke 24 óra leforgása alatt kelt szárnya a pletyka, miszerint a Blank Space énekesnője és DJ kedvese véget vetett kapcsolatának, ám a sztárpár már meg is cáfolta a híreszteléseket.

hirdetés

Néhány órája még Taylor Swift és Calvin Harris szakításától volt hangos az azóta lecsendesült világsajtó, ugyanis kiderült, hogy a híresztelések hamisak: a páros továbbra is harmonikus kapcsolatban él, mely állítólag egyre komolyabbra is fordul.

A pletykák táptalaját az szolgáltatta, hogy Taylor és Calvin az utóbbi időben nagyon keveset mutatkozott együtt nyilvánosan, ám ez nyilván annak a számlájára írható, hogy mindketten megfeszített tempóban dolgoznak, és már az év végi pihenésüket tervezgetik. Mindemellett pedig a Radar Online hozta le öles címszavakkal a hírt, hogy Calvin állítólag egy thai masszázsszalonban lépett félre, emiatt pedig Taylor minden könyörgése ellenére kiadta az útját.

Ugyan viszonylag mindketten visszafogottan élik magánéletüket, és csak ritkán reagálnak a pletykákra, ezúttal azonban úgy érezték: ideje hallatni a hangjukat, és megtörni a velük kapcsolatos pletykaáradatot, mely arra mutatott rá, hogy immár hetek óta nincsenek együtt.

Itt nem lesz happy end, ezt szavatolhatom, és becsületsértési pert indítok a baromságokat tartalmazó történetek miatt

– írta a skót származású lemezlovas a Twitteren. Természetesen Taylor is felszólalt az ügyben – igaz, csak közvetve – a sajtószóvivője, Tree Paine által: Már korábban is hangsúlyoztam, de elmondom újra: Ne higyjetek a Radar Online-nak!

A sztárpár egyébként nyolc hónapja talált egymásra, és azóta is boldog párkapcsolatban élnek, ismerőseik pedig megerősítették, hogy a szakítás gondolata nemcsak, hogy nem merült fel köztük, hanem sokkal inkább komolyra kívánják fordítani a kapcsolatot.

Taylor mindig a születési nevén, Adamnek szólítja Calvint. A fellegek között jár, és azt mondja: soha nem volt még ilyen szerelmes és boldog korábban

– nyilatkozta egy barát az Us Weekly-nek, mintegy cáfolva a szakításról szóló pletykákat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek