Starity

A Jóbarátok stábja csalódott Matthew Perryben

2016. január 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenkit meglepett a hír, amikor néhány nappal ezelőtt kiderült, hogy egy különleges epizód erejéig összeáll a Jóbarátok stábja, az öröm azonban nem tartott sokáig, ugyanis a Matthew Perry alakította Chandler Bing nem lesz látható a képkockákon.

hirdetés
A Jóbarátok stábja csalódott Matthew Perryben
Fotó: NBC

Évek óta folytak a találgatások a 2004-ben véget ért Jóbarátok újraélesztésével kapcsolatosan, ám a főszereplőket alakító színészek mindig cáfolták, hogy összeállnának – egészen mostanáig. Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, Courteney Cox, David Schwimmer és Lisa Kudrow azonban mégis összejönnek James Burrows rendező-producer tiszteletére, ugyanis a férfi nemrégiben túllépte a bűvös ezrest, ami a nevéhez köthető forgatások számát illeti.

Sajnos az örömbe üröm is vegyül, mivel Matthew Perry nem tud megjelenni. A színész ugyanis február 2-án debütáló darabjára, a The End of Longingra készül, és nem szalaszthatja el a próbákat. A sorozat készítői és rajongói csalódottan, de tudomásul vették, hogy a Jóbarátok hatosa ötösre szűkül a különleges epizódban.

Így nem beszélhetünk a Jóbarátok újbóli összeállásáról. Ez egy megemlékezés lesz Jimmy Burrows felé, akit mind nagyon szeretünk. Izgatott vagyok, amiért részese lehetek ennek az egésznek. Burrows egy hihetetlenül tehetséges rendező, aki hozzásegítette az országot ahhoz, hogy megismerje a vígjáték fogalmát az elmúlt negyven évben

– nyilatkozta a Ross Gellert életre keltő Schwimmer.

Természetesen szomorú vagyok, amiért Matthew nem tud eljönni, de örülök, hogy Londonban játszik, izglmasan hangzik. Én is rendeztem egyszer ott, fantasztikus volt

– nyilatkozta Perry hiánya kapcsán a rendező. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek