Starity

Új dallal jelentkezett az Against The Current

2016. február 06. 11:11   |   Szerző: ATCfan2002

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február 4-én landolt a Fueled By Ramen YouTube-csatornáján az Against The Current legújabb szerzeménye, a Running With The Wild Things.

hirdetés

Az elmúlt néhány hétben nem tétlenkedett az amerikai együttes, csakúgy záporoztak a videóik egymás után. Többek között feldolgozták Adele Water Under the Bridge-ét, Justin Bieber Sorryját, valamint bepillantást nyerhettünk abba, hogyan készült az Outsiders Alex Goot és Kurt Hugo Schneider közreműködésével.

Mindezek mellett pedig még egy élő kérdezz-felelekkel is kedveskedett a csapat a rajongóknak, ahol először hallgathattunk bele a Running With The Wild Thingsbe, február 4-én pedig teljes egészében felkerült a dal, melyre kicsit több mint 50 ezren voltak kíváncsiak a mai napig.

A banda egyébbként hamarosan megkezdi 19 állomásos európai turnéját, melynek keretein belül tellátgatnak Angliába, Franciaországba, Németországba és Belgiumba is. Sajnos hazánkat nem érinti a fellépéssorozat, ám jó hír, hogy a magyar rajongóknak is esélye nyílik látni Chrissyéket, mivel szomszédunkban, Ausztriában is fellépnek március 13-án a bécsi Szene Wienben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek