Starity

Sztárdömping az Anyák napjában – itt az első előzetes!

2016. február 12. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hollywood krémjét sorakoztatja fel új filmjében a Micsoda nő, a Valentin nap és a Szilveszter éjjel rendezője, Garry Marshall.

hirdetés

Julia Roberts, Jennifer Aniston, Kate Hudson, Jason Sudeikis, Shay Mitchell, Britt Robertson, Timothy Olyphant – csak néhány név azok közül, akik szerepet kaptak Garry Marshall rendező legújabb produkciójában, melynek története különböző édesanyák különböző életébe enged bepillantást nyernünk.

Ahogy azt a népszerű rendezőtől megszokhattuk, ezúttal is számtalan, összefüggő és életszerű történetnek lehetünk szemtanúi, és ismét megbizonyosodhatunk arról, hogy a felszín alatt semmi sem olyan, amilyennek látszik, hiszen mindenkinek megvan a maga keresztje – akárcsak a való életben.

A filmet egyébként anyák napja előtt két nappal, április 29-én mutatják be az amerikai mozikban, azt azonban egyelőre nem lehet tudni, hazánkban mikor kerül a filmvászonra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek