Starity

Lea Michele szíve összetört: ok nélkül szakított vele a szerelme

2016. február 23. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glee sztárja közel két évig alkotott egy párt Matthew Paetz-cel, akit egy évvel Cory Monteith halála után sodort útjába a sors.

hirdetés
Lea Michele szíve összetört: ok nélkül szakított vele a szerelme
Fotó: FLARE Magazine

Lea Michele egy hónappal ezelőtt még boldogan áradozott szerelméről, és úgy nyilatkozott, hogy Matthew-t minden bizonnyal elhunyt szerelme, Cory Monteith is kedvelné, mostanra azonban fenekestül felfordult a világa. A színésznő barátai ugyanis arról számoltak be a lapoknak, hogy a szerelmesek a várt eljegyzés helyett a szakítás mellett döntöttek, később pedig arról is lehullott a lepel, hogy pontosan hogyan is került sor az istenhozzádra.

Matthew váratlanul és mindenféle előzetes figyelmeztetés nélkül szakított Leával. Semmiféle okot nem nevezett meg, és nem is magyarázkodott, miért döntött így

– nyilatkozta egy, a színésznőhöz közel álló barát az E! Newsnak

Lea és Matthew egyébként 2014 áprilisában, az On My Way kisfilmjének forgatásán találkoztak először, néhány hónappal később pedig randevúzni kezdtek. Az év szeptemberében összebútoroztak, és úgy tűnt, nagy a szerelem köztük, ami különösen jót tett Leának, hiszen alig egy évvel korábban veszítette el korábbi szerelmét heroin-túladagolás következtében.

A színésznő barátai ugyan szkeptikusak voltak Lea újdonsült románca miatt Matthew múltjának tekintetében – a férfi korábban pénzért szórakoztatott nőket –, ő azonban rácáfolt erre, és láthatóan szerető párja lett az összetört szívű szépségnek.

 

Lea mindig támogatta őt, még akkor is, amikor a barátai gyanakvóak voltak Matthew-val szemben a múltja miatt. Lea hinni akart a szerelemben és Matt jóságában, és soha nem ítélte őt el a múltja miatt

– nyilatkozta a barát, majd a szakítással kapcsolatban arról is szót ejtett, hogy meglátása szerint a férfi csak hasznot húzott a színésznőből, és a lehető legundorítóbb módon dobta, amikor ráunt. Ezzel szemben Matthew barátai arról számoltak be, hogy a szerelmesek gyakran veszekedtek, és a külvilág felé mutatott máz alatt korántsem volt minden rendben.

Amolyan hideg-meleg kapcsolat volt az övék: egyik nap világra szóló balhét csaptak, másnap nem volt náluk szerelmesebb pár a Földön. Matt barátai úgy gondolják, hogy Lea sikerei álltak közéjük, és Matthew ezért küldte el Leát

– vallotta egy, a pár férfi tagjához közeli barát.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek