Starity

Megérkezett a Violetta-film előzetese

2016. március 24. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Violetta visszatér, de idén már a mozivásznon láthatjuk újra kalandos életét a Disney új filmjében.

hirdetés

2015 szeptemberében röppent fel először a hír, hogy a Disney már nem a televíziók képernyőjén folytatná nagysikerű sorozatát, a Violettát. A forgatások már lezajlottak, és a rajongók nagy örömére megjelent az első, hosszú előzetes is az új Tini: El gran cambio de Violetta című egész estés mozihoz, amelyben újra láthatjuk Martina Stoesselt, Jorge Blancót és Mercedes Lambrét is. 

Az előzetes már előre vetíti az új történetet, miszerint Violetta és Leon útja elválik a karrierjük miatt, és a lány újságokból értesül arról, hogy a fiú állítólag megcsalja Los Angelesben (Leon állítólagos új barátnőjét Sofia Carson formálja meg). Vilu gondolkodás nélkül Olaszországba utazik kikapcsolódni és itt ismerkedik meg Caióval, akivel közel kerülnek egymáshoz. Leon és Ludmilla is Olaszországba megy, hogy megtudják mi történt a fiú szerelmével és megoldják a helyzetet. A történetben számos új dal elhangzik majd spanyol és angol nyelven is, amelyek Tini első szólóalbumán is szerepelni fognak, de önálló dallokkal jelentkezik a Leon karakterét megormáló Jorge Blanco is. 

A filmet május 4-én mutatják be Argentinában, majd május 12-én Olaszországban. Németországba – és várhatóan Európa többi országába – így hazánkba is előre láthatólag csak november 3-án kerül a mozivásznakra a film. 

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek