Starity

Szólókarrierjét tervezi Martina Stoessel

2015. szeptember 30. 07:07   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű argentin Disney-csillag nagy terveket szövöget a jövőt illetően.

hirdetés
Szólókarrierjét tervezi Martina Stoessel
Fotó: Disney

Martina Stoessel a Violetta sorozat befejeztével sem tervezi, hogy eltűnne a nyilvánosság színe elől. A fiatal énekes-színésznő főszereplésével már készül a Disney legújabb egész estés filmje, ami a hírek szerint a lány életéről fog szólni, de nem teljesen valósághűen. Tini, mint Violetta lesz jelen a filmben is, akárcsak a sorozatban, de a végére már a valódi önmagát fogja alakítani. 

A Tini – La Nuova Vita di Violetta című film lesz az előfutára annak az önálló lemeznek is, amit a Hollywood Records gondozásában tervez megjelentetni a népszerű sztár. 

A film nem lesz teljes egészében musical, de sok zenés jelenet lesz benne. Nagyon boldog vagyok, mert aláírtam egy szerződést a Hollywood Records kiadóval, és együtt írjuk a dalokat, amik hallhatóak lesznek a filmben. Ezek az első önálló lemezemen is rajta lesznek. Persze lesznek a filmben más dalok is még – árulta el Martina, aki azt is megosztotta a nyilvánossággal, hogy még nem tudja, hogy csak spanyolul fog-e énekelni az új mozifilmben. 

A szólóalbum első felvételei már megkezdődtek Los Angelesben és a 18 éves lány azon túl, hogy örökre hálás lesz a Disney vállalatnak, amiért elindították az úton, nagyon izgatott is, hiszen azzal a lemezcéggel dolgozhat együtt, akik Michael Jackson és Whitney Houston lemezeit is megjelentették. 

Egyedülálló érzés volt ott felvenni az új, még nem ismert dalokat. Soha nem voltam még Los Angelesben, és ott dolgozni, ebben a stúdióban felejthetetlen élmény volt. A világ egyik legjobb stúdiójával dolgozhattam. Volt egy nap, mikor épp indulni készültem, és az énektanáromnak mondta a producer, hogy Justin Bieber érkezik a következő felvételre. Sokat hallgattam Justin dalait, mikor gyerek voltam, most pedig ugyanazon a helyen vehetem fel az albumom. Ez őrület! A másik érdekessége lesz az albumnak, hogy eddig négy angol dalt vettünk fel, mert szeretnénk ha a nemzetközi piacon is sikeres lenne. Négy évig csináltam a Violettát és egy hatalmas lehetőség számomra, hogy végre a saját nevemmel adhatok ki egy lemezt – mesélte izgatottan a sztár az Entervista riporterének. 

A rajongók tehát fellélegezhetnek: a Violetta harmadik évadának befejeztével még nem kell végleg búcsút venniük kedvencüktől, aki még azt sem tartja kizártnak, hogy a Tini című mozinak második része is lesz, sőt már az önálló koncertturnén is elgondolkozott, amelynek keretein belül lehet Budapestre is ellátogat újra. A sorozat befejező évadának epizódjai hazánkban minden hétköznap este 18.00-kor láthatók a Disney csatornán. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek