Starity

Fellépése közben énekelte le egy rajongó Rihannát

2016. március 28. 10:10   |   Szerző: dtsz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

RiRit múlt heten, a Cincinnatiban adott koncertjén a FourFiveSeconds című száma alatt érte a nem várt meglepetés.

hirdetés

Rihanna fellépésein immár bevett szokás, hogy időnként egy-egy dal közepén a közönség egy lelkes tagja felé nyújtja a mikrofont, ám ilyenkor általában nem kell azzal szembesülnie, hogy valaki jobb nála. Nemrég azonban nemcsak a közönséget, hanem őt magát is meglepte, hogy milyen tehetséges amatőrt sikerült kifognia egy ilyen alkalommal.

Történt ugyanis, hogy az énekesnő az Ohio állambeli Cincinnatiban adott koncertet, amikor a Paul McCartney-val és Kanye Westtel közösen írt szerzeménye, a FourFiveSeconds előadása közben egy rajongója felé nyújtotta a mikrofont, ám a férfi elképesztő hangi adottságait meghallva gyorsan vissza is húzta azt.

Mint kiderült, a tehetséges férfi Colombusból utazott a fellépésre, és a Terah “TJ” Stewart névre hallgat. Jelenleg az ohiói egyetem igazgatójának asszisztenseként dolgozik, szabadidejében pedig közkedvelt előadók szerzeményeinek feldolgozásait készíti el és teszi közzé YouTube-csatornáján keresztül.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek