Starity

Kylie Jenner újra szingli

2016. május 14. 06:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 18 éves valóságshow-sztár és a 26 éves rapper immár végérvényesen szakított.

hirdetés

Nemrég robbant a hír a tengerentúlon, miszerint véget ért Kylie Jenner és Tyga kapcsolata. Két éven belül ez már a második szakításuk, ám úgy tűnik, hogy ezúttal valóban külön utakon folytatják annak ellenére, hogy nemrég még a házasság volt napirenden közöttük.

Régóta érett már a szakítás, megvoltak az erre utaló jelek

– nyilatkozta egy bennfentes az E! Newsnak, míg egy másik forrás arról vallott, hogy Kylie és Tyga kapcsolata meglehetősen bonyolult.

Kylie és Tyga egyébként 2014 októberében kezdett randizni, ami sokaknak joggal szúrta a szemét, hiszen előbbi még alig múlt 16 éves akkoriban. Az ezt követő időszakban azonban rácáfoltak a pletykákra, és bebizonyították, hogy egymás iránti érzéseik valósak, és a gondok is csak később, tavaly novemberben kezdődtek.

Kylie ugyanis nem sokkal Tyga születésnapja előtt úgy döntött, hogy magányra van szüksége, néhány nappal később azonban kiderült: mosolyszünet volt a szakítás, és továbbra is együtt vannak. Januárban azonban újabb bomba robbant, amikor kiderült, hogy a rapper egy 14 éves lányt próbált felcsípni. Kylie ekkor is párja mellett állt, hite nem rendült meg – egészen mostanáig.

A külföldi sajtó értesülései szerint a sztárpár szakítására valamikor a Met Gála előtt került sor, mivel a neves eseményre már külön érkeztek. Az elválás miértjeit eddig ugyan egyikük sem kommentálta, a fent említett magazin azonban nemrég New Yorkban, legújabb kollekciója bemutatóján érte utol Tygát, aki úgy nyilatkozott, hogy a szakítástól függetlenül is jól van, és jelenleg a munkájára fókuszál.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek