Starity

Vastag Csaba még nem áll készen a családalapításra

2016. május 30. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor felfedezettjéből tíz évvel fiatalabb öccsének köszönhetően hamarosan nagybácsi válik, ő maga azonban úgy érzi, ráér még a gyerekvállalással.

hirdetés
Vastag Csaba még nem áll készen a családalapításra
Fotó: Facebook / Vastag Csaba hivatalos oldala

Ahogy korábban beszámoltunk róla, Vastag Csaba a közelmúltban lett ismét szingli, így nincs is napirenden nála a családalapítás, mint téma – egyelőre élvezi az életet. Hamarosan azonban nagybácsi lesz belőle, így lesz lehetősége a babázásra, és ki tudja, talán a kedve is megjön a gyerekekhez.

Nem érzem még, hogy eljött volna az ideje a családalapításnak. Az életmódom sem teszi ezt lehetővé. Rendszeresen későn érek haza, általában éjfél után. Hajnali kettő-három előtt nem nagyon fekszem le, ezért viszont reggel nem tudok korán felkelni

– idézi a Blikk az énekes szavait, aki hozzátette, hogy véleménye szerint egy gyerek teljes embert kíván, és részéről nem opció az, hogy ne lehessen ott jövőbeli csemetéje fontosabb pillanatainál, így a fürdetésnél vagy az etetésnél.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek