Starity

Megérkezett a Moana első előzetese

2016. június 14. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney-nek köszönhetően végre bepillantást kaptunk a legújabb Disney-hercegnő életébe.

hirdetés
Megérkezett a Moana első előzetese
Fotó: Walt Disney Studios

A Walt Disney Studios tavaly augusztusban, a D23 Expón jelentette be, hogy újabb hercegnővel gazdagítja a már meglévő kedvencek táborát, ugyanis hamarosan megérkezik Moana, a polinéziai hercegnő. Akkor csak annyit lehetett tudni, hogy a CGI-technika segítségével életre kelő produkció rendezői székébe A kis hableányt és a Jégvarázst is jegyző rendezőpáros (Ron Clements és John Musker) ül majd, valamint arról is lehullott a lepel, hogy a karakter édesapjának, Mauinak Dwayne Johnson kölcsönzi a hangját.

Kevesebb, mint egy hónappal később kiderült, hogy egy feltörekvő fiatal tehetség, az azóta 16. életévét betöltött Auli’i Cravalho kapta a lehetőséget, hogy megszólaltassa Moanát, akire egyébként teljesen váratlanul bukkantak rá a film készítői.

Az ő történetében az a csodálotos, hogy nem gondolta elég jónak magát, ezért nem is jelentkezett a szerepre. Szerencsénkre, az egyik casting-ügynökségünk felfedezte őt és a hangját egy jótékonysági rendezvényen. Innentől már ment minden a maga útján

 nyilatkozta az egyik alkotó a lány szerződtetése kapcsán.

Maga a film egyébként november 23-án érkezik az amerikai mozikba, a hazánkban élő meserajongóknak azonban még türelmesnek kell lenniük, ugyanis itthon csak december 1-jén kerül bemutatásra az iMDb szerint Vaiana néven megjelenő alkotás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek