Starity

Az Amerikai Horror Story után filmszerepet kaphat Lady Gaga

2016. június 17. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Born This Way énekesnője igencsak kapós lett a filmiparban is, amióta szerepet kapott az Amerikai Horror Storyban.

hirdetés
Az Amerikai Horror Story után filmszerepet kaphat Lady Gaga
Fotó: Terry Richardson

Tavaly meglehetősen jó évet zárt Lady Gaga, hiszen amellett, hogy szerelme, Taylor Kinney megkérte a kezét év elején, a Billboard magazin őt választotta az év nőjének, majd szerepet kapott az Amerikai Horror Story ötödik évadában. Ezt követően több díjat is bezsebelt alakításáért – köztük egy Golden Globe-ot is –, majd lehetősége nyílt fellépni az ötvenedik alkalommal megrendezésre került Super Bowlon.

Úgy tűnik, hogy a szerencse idén sem pártolt el a 30 éves szőkeségtől, ugyanis az a hír járja, hogy Bradley Cooper mellett főszerepet kapott a Csillag születik című film remake-jében, mely várhatóan jövőre kerül a mozikba. Ugyan hivatalosan még nem került megerősítésre, hogy Gaga meg is kapta-e a szerepet, az azonban biztos, hogy részt vett a meghallgatáson, mi több, az egyik legnagyobb esélyesnek tartották.

A történet maga Norman Maine filmsztárról szól, aki segítő kezet nyújt a kezdő színész-énekesnőnek, Vicki Lesternek karrierje beindításának érdekében. A zenés dráma 1937-ben került először a képernyőre Fredric March és Janet Gaynor főszereplésével, ám az azóta eltelt évtizedekben két alkalommal is feldolgozásra került: 1954-ben James Mason és Judy Garland idézte vissza a történetet, 22 év múlva pedig Barbra Streisand és Kris Kristofferson bizonyíthatott a főbb szerepekben.

Ugyan korábban azt pletykálták, hogy a felújított változatot Clint Eastwood rendezi, és Bradley Cooper mellett Beyoncé szerepelhet, ám ez a tervezet elvetésre került. Az iMDb szerint nagy valószínűséggel Cooper ül a rendezői székbe is, de a hivatalos bejelentés még várat magára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek