Starity

Újra összeáll a Take That

2016. június 29. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 90-es évek egyik legnépszerűbb fiúbandája a 25 éves évforduló alkalmából ismét összeáll.

hirdetés

Úgy tűnik, elindult a lavina, ugyanis nem sokkal azután, hogy bejelentette újbóli összeállását a Spice Girls, a Black Eyed Peas és a Sugababes, a Take That is összehívja legénységét. Az egykor nagy népszerűségnek örvendő csapat hivatalosan is megerősítette az újbóli egyesülést, mi több: tervben van egy új korong és egy közös turné is.

Beszéltünk Robbie-val a dologról, és úgy néz ki, hogy készítünk egy 25. évfordulós albumot

– nyilatkozta a projekt kapcsán Howard Donald a The Sunnak.

Robbie Williams egyébként 1995-ben intett búcsút a csapatnak, hogy szólókarrierbe kezdjen. Sikere egészen elképesztő volt, a mai napig nők milliói rajonganak érte. Az énekes 2009 és 2012 között ismét a csapat tagja volt, és minden valószínűség szerint kiveszi a részét a Take That jubileumi évfordulója alkalmából készülő lemez és turné munkálataiból is.

Ezzel szemben a 2014-ben távozott Jason Orange-dzsel nehezebb dolga lesz a srácoknak, ő ugyanis nem tervezi visszatérését a csapatba.

Azt hiszem, Jay ott boldog, ahol van. Nem hiszem, hogy jelen pillanatban foglalkoztatná a visszatérés gondolata, így mi, többiek igyekszünk a magunk dolgával foglalkozni

– magyarázta Howard.

A zenekar 1990 és 1996 között élte fénykorát, mely időszak alatt három nagy sikerű albumot dobtak piacra. Az azóta eltelt két évtizedben további négy korong került az üzletek polcaira, ám ezek már nem tudták túlszárnyalni a kezdeti sikereket. Legnépszerűbb dalaik között olyan örökzöld slágereket emlegethetünk, mint a Do What U Like, a Promises, az Everything Changes, a Pray, a Babe, vagy a Back For Good.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek