Starity

8 popelőadó, akinek alig várjuk a visszatérését

2016. július 05. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan több nagy sikerű előadó is bejelentette, hogy rövidesen ismét összeáll és új koronggal jelentkezik, ezúttal azokat az énekeseket és énekesnőket szedtük össze, akik még idén piacra dobják legújabb lemezüket.

hirdetés

Britney Spears

A jelenleg Las Vegas-i rezidenciájában állomásozó énekesnő gőzerővel készül a visszatérésére, legújabb (immár kilencedik) stúdióalbumának piacra kerülését őszre várhatjuk. A lemezről annyit tudhatunk, hogy két éve dolgozik rajta az énekesnő és egy G-Eazyvel közös szerzemény, a Make Me (Oooh) is helyet kapott rajta.

Nagyon izgatott vagyok. Körülbelül másfél, majdnem két éve dolgozom ezen a projekten, ami nagyon sokat jelent számomra. A gyerekemként tekintek rá. Kicsit melodikus hangzásvilágú, kevésbé popos

– nyilatkozta a még el nem nevezett lemez kapcsán a pophercegnő.

Fergie

A 41 éves énekesnő körül régóta nagy volt a csend, egészen januárig, amikor is bejelentette, hogy tíz év kihagyás után új szólóalbumán dolgozik, áprilisban pedig már arról szóltak a hírek, hogy zenekara, a Black Eyed Peas is visszatér a köztudatba.

Fergie szóló munkásságának legújabb gyöngyszeme a közelmúltban jelent meg a M.I.L.F.$ képében, ami arra enged következtetni, hogy immár kevésbé populáris nótákkal fog jelentkezni.

Nagy meglepetés lesz. Hihetetlenül jól sikerült. Nagyon-nagyon büszke vagyok Fergie-re és az albumba fektetett munkájára. Egyszerűen fantasztikus

– nyilatkozta az énekesnő új, Double Dutchess címre keresztelt korongjával kapcsolatban férje, Josh Duhamel.

Bastille

Az idén már hatéves fennállását ünneplő londoni csapat előreláthatóan szeptember 9-én dobja piacra második nagylemezét Wild World címmel, melyről eddig egyetlen dallal, a múlt hónapban megjelent Good Grieffel ismerkedhettünk meg.

Az albumról mindössze annyit tudunk jelenleg, hogy várhatóan tizennégy dal kerül elhelyezésre rajta, melyek mindegyikét Dan Smith frontember szerezte, a produceri munkálatok ellátása pedig Mark Crew nevéhez fűződik.

Katy Perry

A Part Of Me énekesnője 2013-ban jelentette meg legutóbbi, PRISM címet viselő korongját, és bár azóta is folyamatosan a köztudatban volt, nem csoda, hogy rajongói kiéhezve érzik magukat Katy új dalaira.

Érdekesség, hogy májusban egy hacker feltörte az énekesnő Twitter-profilját és kiszivárogtatott egy eddig kiadatlan dalt a Witness képében, mely állítólag szintén fellelhető lesz az új lemezen, de mást egyelőre nem lehet tudni arról, min dolgozik Katy.

Bruno Mars

Szinte hihetetlen, de közel négy év telt el azóta, hogy megjelent az énekes második, Unorthodox Jukebox című stúdióalbuma, így már alig várjuk, hogy végre leszállítsa a folytatást! Újdonságát – melyen Skrillex is közreműködött – úgy jellemeztek, hogy Bruno korábbi munkáitól eltérően kib*szott más, ugyanakkor fantasztikus lesz és új szintre emeli majd az énekes karrierjét.

Christina Aguilera

A Grammy-díjas szőkeség az elmúlt négy évben a családjának élt és főállású anyaként a gyerekeit helyezte az első helyre, tavaly azonban bejelentette, hogy készen áll visszatérni a köztudatba. A The Voice legújabb évadában már ismét elfoglalta az őt megillető helyet a mentorok között, valamint megkezdte egyelőre el nem nevezett lemezének munkálatait is.

Munkájába egy hónappal ezelőtt betekintést nyerhettünk az orlandói lövöldözés áldozatainak elmékére írt Change című dalának keretein belül, az új lemezről pedig így nyilatkozott a közelmúltban:

Vissza fogok térni a művészi önmagamhoz. Olyasvalamin dolgozok, aminek megjelentetéséért régóta élek-halok.

Emeli Sandé

Akik követik a közösségi oldalakon a Read All About It által híressé vált brit tehetséget, azok előtt nem titok, hogy Emeli már az utolsó simításokat végzi második lemezén, melyet máris az Our Version Of Events folytatásaként emlegetnek.

A korongon minden bizonnyal helyet kap néhány nagyon érzelmes, élettel teli dal is, ugyanis az énekesnő 2014-ben, egy évnyi házasság után elvált a férjétől és minden bizonnyal nagy hatással volt rá a csalódás és a zátonyra futott kapcsolat élménye – azt pedig mondanunk sem kell, hogy Emeli szenzációs a szomorú balladák terén.

Lady Gaga

A 2014-es megjelenésű Cheek to Cheek óta tűkön ülve várjuk az énekesnő újdonságát, melyen állítólag Nile Rodgers közreműködésével dolgozik az Anyaszörny. Igazán nem panaszkodhatunk, hiszen Gaga az elmúlt években is gőzerővel dolgozott: a jótékonykodás mellett fellépett a legutóbbi Super Bowlon, nem is beszélve arról, hogy Golden Globe-díjat nyert az Amerikai Horror Storyban nyújtott alakításáért.

Az énekesnő idén sem unatkozik: jelenleg is az esküvőjét tervezi Taylor Kinney színésszel, leszerződött az Amerikai Horror Story legújabb évadához, valamint még év végéig piacra akarja dobni hatodik nagylemezét, melyen RedOne producer is közreműködik, akivel nem először dolgozik együtt az énekesnő, ugyanis a Bad Romance sikere is az ő nevéhez köthető.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek