Starity

Selena Gomeznek többé már nincs szüksége Louis Tomlinson húgára

2016. július 06. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Good For You énekesnője tavaly szerződtette Lottie Tomlinsont a Revival turnéhoz.

hirdetés

Selena Gomez jelenleg Kaliforniában népszerűsíti legújabb stúdióalbumát a Revival névre keresztelt világkörüli turné keretein belül, és bár tavaly felkérte Lottie Tomlinsont sminkesének, nemrég elbocsátotta a 17 éves lányt.

Többé már nem tartok Selenával a turnén. Úgy döntött, hogy inkább helyi sminkeseket akar alkalmazni helyettem. Azt hiszem, így olcsóbban kijön

– nyilatkozta Lottie a Capital FM-nek adott interjújában a minap, és hozzátette, hogy nem haraggal váltak el az énekesnővel.

SelGo és Lottie egyébként tavaly decemberben ismerkedett meg egymással, amikor az énekesnő és a One Direction is fellépett a brit X-Faktorban. A sminkes bátyja csapatát kísérte, amikor összefutott a backstage-ben a Hands to Myself énekesnőjével, aki megkérte, hogy igazítsa meg a sminkjét. Lottie örömmel tett eleget a kérésnek, Selena pedig elégedett volt a végeredménnyel, így nemcsak elérhetőséget cseréltek, hanem Lottie megkapta első komoly szerződését is.

Menesztésével ugyan jelentős összegtől esett el a tinédzser, de szomorkodni így sincs oka, ugyanis állítólag az X-Factor legutóbbi nyertesét, Louisa Johnsont kísérheti sminkesként a közeljövőben.

Fotó: Instagram

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek