Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Fifth Harmony

2016. július 07. 07:07   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő lánycsapat számos magazin címlapjára felkerült már, az eredmény azonban nem mindig lett tökéletes. Nézzük a lányok legjobb és legrosszabb címlapfotóit!

hirdetés

A legjobb címlapfotók:

Latina (2015 november)

A lányok tavaly novemberben kerültek fel a magazin címlapjára, a végeredmény pedig nagyszerű lett: mindannyian mesésen festenek natúr sminkjükkel, színes kabátjaikban.

Fotó: Latina 

Seventeen (2016 március)

Ez az idei címlap is jól sikerült a csapatról: a smink, a ruha és a lányok őszinte mosolya tökéletes összhatást kelt, és csak úgy sugárzik a Girl Power! 

Fotó: Seventeen 

Seventeen (2016 április)

Egy hónappal később az öt lány a mexikói Seventeen Magazin címlapjáról is visszamosolygott a rajongókra. Az előző fotóval ellentétben itt mindannyian fekete ruhában pózolnak, a végeredményben pedig nem találtunk semmi kifogásolhatót.

Fotó: Seventeen Mexico

Billboard (2016 május)

Egyszerű, de nagyszerű – ezekkel a szavakkal jellemezhetnénk a két hónapja készült címlapfotót. A lányok semmi extra dolgot, csupán fekete bodykat viselnek a Billboard magazin címlapján. A smink és a retusálás is nagyszerű, a szerkesztők nem estek túlzásokba.

Fotó: Billboard

Wondeland (2016 június)

A lányok legutóbb a Wonderland magazin címlapján tündököltek. A kevés smink és a ruhák nyáriás összhatást keltenek, és persze a lányok ezúttal is gyönyörűek.

Fotó: Wonderland

A legrosszabb címlapfotók:

Glamoholic (2014 szeptember)

Kétségkívűl nem ez lett a csapat legrosszabb címlapja. A színhatás nem az igazi, a lányok sápadtnak tűnnek, ráadásul a fotók sem a legelőnyösebbek róluk.

Fotó: Glamoholic

YRB (2014 szeptember)

Összeségében nem is lenne baj ezzel a fotóval, azonban a világos smink és a retusálás miatt, Camila és Ally szinte viaszbabáknak tűnnek a többiek mellett. 

Fotó: YRB

NKD (2014 október)

Itt is a színhatással vétettek nagyot a szerkesztők, ugyanis a fotó jóval fehérebb az eredetinél, és a sötét felirat mellett borzalmas hatást kelt. 

Fotó: NKD

Fashion (2016 június)

A lányokat ezúttal túlretusálták! Lauren és Ally arcvonásai szinte felismerhetetlenek, ezekben a fehér ruhákban pedig kis híján beleolvadnak a háttérbe.

Fotó: Fashion

Inrock (2016 június)

Másik fotót is választhattak volna a magazin szerkesztői. Ezen a képen Ally mosolya zavarbaejtő, míg Camila és Normani arcán unottságot lehet felfedezni.

Fotó: Inrock

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek