Starity

Meglepetéssel készülnek a Barátok közt alkotói! Régi kedvenc tér vissza csütörtökön

2016. július 20. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Holnap kerül képernyőre a Barátok közt 8000. epizódja, mely más okból is különleges lesz.

hirdetés
Meglepetéssel készülnek a Barátok közt alkotói! Régi kedvenc tér vissza csütörtökön

1998 októbere óta követhjetjük nyomon a Mátyás király tér lakóink életét az RTL Klubnak köszönhetően, a sorozat 8000. epizódja pedig holnap kerül adásba. Ez alkalomból különleges meglepetéssel készülnek az alkotók a rajongóknak, ugyanis Rozgonyi Ádám kreatív producer szerint egy régi kedvenc is visszatér.

Egy nagy visszatéréssel zárjuk a részt. Azt, hogy pontosan melyik régi szereplő tér vissza, az csak aznap este fog kiderülni, de annyit elárulhatok, hogy hosszabban marad a sorozatban

– nyilatkozta Ádám a SorozatWikinek adott interjújában, és azt is elárulta, hogy a különleges részben a széria összes szereplője feltűnik majd egy rendezvény miatt.

Egy speciális rész kerül képernyőre, szívmelengető, megdöbbentő és kellemes meglepetést okozó eseményeket láthatnak majd a nézők. A sorozat összes szereplője egy helyszínen fog tartózkodni. Egy ünnep alkalmával találkoznak, de egy egészen más fordulat befolyásolja a történetet.

A producer leszögezte, hogy ezzel nem tér vissza a Robi halálával kezdődött krimi-szál, ugyanakkor váratlan meglepetésekben és drámai fordulatokban a továbbiakban sem lesz hiány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek