Starity

Nick Jonas a Jumanji-remake készítőinél kilincsel főszerepért

2016. július 29. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes hatalmas rajongója az 1995-ben filmvászonra vitt történetnek, és él-hal azért, hogy ő is főszerepet játszhasson az újbóli adaptációban.

hirdetés
Nick Jonas a Jumanji-remake készítőinél kilincsel főszerepért

Áprilisban járta be a világsajtót a hír, miszerint remake készül a Robin Williams, Kirsten Dunst, Bradley Pierce, Jonathan Hyde és Bonnie Hunt főszereplésével készült Jumanji című filmből, mely Chris Van Allsburg 1981-ben piacra dobott, azonos című regényének filmadaptációjaként került a mozikba. Azóta arra is fény derült, hogy a stáb korszerű köntösbe bújtatja a történetet, valamint méltó emléket állít benne a két évvel ezelőtt elhunyt Williamsnek.

Májusban már arról értesülhettünk, hogy a főbb szerepekben Dwayne Johnson, Jack Black és Kevin Hart bizonyíthat. A Deadline nemrég azt is kiderítette, hogy Nick Jonas is szívesen csatlakozna a már így is ígéretesen alakuló stábhoz, és jelenleg is tárgyalásokat folytat a készítőkkel annak érdekében, hogy neki adják Alex szerepét.

A filmet a Rossz tanárt is jegyző Jake Kasdan rendezi, a produceri feladatokat pedig Dwayne Johnson és Matt Tolmach látja majd el. A forgatások ősszel kezdődnek meg Honoluluban, maga a produkció pedig 2017. július 28-án kerül a mozikba.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek