Starity

Sarka Kata házat vett magának

2016. augusztus 01. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden jel arra mutat, hogy a Hajdú-Sarka házaspár kapcsolata végérvényesen megromlott.

hirdetés
Sarka Kata házat vett magának
Fotó: Facebook / Sarka Kata

Július végén számoltunk be arról, hogy válságba jutott a magyar álompár házassága, és mind Hajú Péter, mind Sarka Kata azon dolgozik, hogy mentsék a menthető. A kapcsolat zátonyra futásának hátterében állítólag az áll, hogy a feleknek nem volt elég ideje egymásra, amit ciprusi nyaralásukkal akartak bepótolni, ám úgy tűnik, komolyabb a baj, mint azt elsőre sejteni lehetett.

A Bors értesülései szerint Kata nemcsak elköltözött a közös családi fészekből, hanem új házat vásárolt magának és gyerekeiknek, ami arra enged következtetni, hogy ezentúl inkább mégis külön utakon folytatná az életét. 

Kata már hónapokkal ezelőtt járt egy ingatlanirodában házat keresve megvételre. Már akkor sejteni lehetett, hogy nem együtt szeretnének költözni a férjével, bár akkor még egyetlen hír sem jelent meg arról, hogy a kapcsolatuk megromlott

– nyilatkozta a fent említett lapnak egy bennfentes, míg egy másik arról számolt be, hogy a barna hajú bombázó már megtalálta álmai villáját Budán, amit Noncsival és Dáviddal már be is laktak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek