Starity

Rasszista üzenetekkel támadják a Fifth Harmony énekesnőjét

2016. augusztus 08. 07:07   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Fifth Harmony egyik tagja, Normani Kordei a Twitteren számolt be arról, hogy mennyi bántást kap származása miatt.

hirdetés
Rasszista üzenetekkel támadják a Fifth Harmony énekesnőjét
Fotó: Cliche Magazine / Gilles Toucas

Normani Kordei tegnap tett közzé egy bejegyzést Twitter-oldalán, amiben beszámolt arról, hogy mennyien bántják őt származása miatt. Az énekesnő a sok rosszindulatú bejegyzés miatt egy ideig szünetelteti a mikroblog használatát.

Sosem voltam olyan, aki megtagadta mások véleményét, de a múlt hét, és legfőképpen az elmúlt 48 óra folyamán nemcsak számítógépen keresztül zaklattak, hanem a származásom miatt bántottak olyan szörnyű üzenetekkel és képekkel, hogy nem tudom magam tovább kitenni a gyűlöletnek

– írta a levelében Normani, továbbá azt is megemlítette, hogy valószínűleg nem ő az első és az utolsó híres fekete nő, aki ezzel küzd.

A közösségi oldalon természetesen bandatársai és rajogói is kiálltak mellette és a #WeLoveYouNormani hashtaggel fejezték ki támogatásukat, valamint Zendaya is kifejezte véleményét az esettel kapcsolatban: 

A szomorú része az, hogy olyan gyakori az effajta faji gyűlölet a fekete nők ellen a mai világban... Sokkal többet érdemelsz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek