Starity

Marjorie de Sousa és Julián Gil szülők lesznek

2016. augusztus 28. 13:01   |   Szerző: Shenayla

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Első gyermekét várja a 36 éves venezuelai sorozatsztár és párja, a szintén színész Julián Gil.

hirdetés

2011-ben kezdett randevúzni a két színész, Marjorie de Sousa és Julián Gil, majd egy hosszabb szünet után nemrég újra összejöttek és boldogabbak, mint valaha.

A pár a People en Español magazin címlapján jelentette be, hogy 2017. februárjára várják első közös gyermeküket. A 46 éves színésznek első házasságából már van két gyermeke, Nicole és Julián Jr.

Ezt nem tudom elhinni, nagyon boldogok vagyunk, hogy megoszthatunk egy ilyen szép, fontos, hírt. Isten újra összehozott minket, minden meg van írva

– írta Marjorie az Instagram-oldalán, az októberi People en Español magazin címlapja mellé.

 Instagram 

Marjoriehez hasonlóan a büszke apuka is feltöltötte a címlapot közösségi oldalára, és megköszönte, hogy ily módon jelenthették be az örömhírt.

Néhány napja Michelle Renaud és párja tudatta hasonlóképpen, hogy szülői örömök elé néznek, s hogy hamarosan egybekötik az életüket. Hozzájuk hasonlóan Marjorie és Julián is oltár elé áll, vélhetően még a pici születése előtt.

Gratulálunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek