Starity

Nina Dobrev mégsem lesz újra Elena?

2016. szeptember 05. 14:02   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók 8. évadában a tervek szerint újra feltűnik Nina Dobrev, ám egyáltalán nem biztos, hogy Elenaként láthatják viszont a nézők.

hirdetés
Nina Dobrev mégsem lesz újra Elena?
Fotó: The CW

Nina Dobrev a hatodik évad végén szállt ki a Vámpírnaplók című sorozatból, de persze a készítők meghagyták a lehetőséget az általa megformált Elena Gilbert visszatérésére. A napokban megjelent hírek szerint azonban a fiatal színésznő lehet nem is az emberi Elenaként jelenik meg újra Mystic Fallsban. 

Nina és a készítők között már folynak a tárgyalások, amit a pletykák szerint Nikki Reed nem fogadott éppen kitörő örömmel, hiszen férjének, Ian Somerhaldernek újra régi szerelmével kellene forgatnia. Néhány bennfentes viszont azt állítja, hogy Dobrev nem Elenaként, hanem Katherine-ként fog újra felbukkanni a Salvatore-testvérek életében, ami alapjaiban más irányba vinné a Vámpírnaplók 8. évadának alakulását. 

A szintén a 27 éves bolgár színésznő által megformált Katherine Pierce az ötödik évadban tűnt fel utoljára a sorozatban, ahol a halála előtt nyilvánvalóvá tette, hogy a Paul Wesley által alakított, Stefan Salvatore az élete szerelme. Ezzel a húzással a sorozat készítői elkerülhetnék a szerelmi összefonódást Ian Somerhalder és Nina Dobrev között, így a szériát egy elvarratlan szerelmi szállal zárnák le, ami nem feltétlen okozna elégedettséget a rajongók körében. 

A széria nyolcadik és egyben utolsó évada október 21-én tér vissza a képernyőkre a tengerentúlon, és ahogy lenni szokott, addig csak találgatni tudnak a rajongók, hogy vajon Damon kinek a hangját hallotta a 7. évad fináléjában...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek