Starity

Taylor Swift szakított Tom Hiddlestonnal

2016. szeptember 07. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Három együtt töltött hónap után az énekesnő jobbnak látta szingliként kezdeni az őszt.

hirdetés
Taylor Swift szakított Tom Hiddlestonnal
Fotó: Metro & Starity Illustration

Calvin Harrisszel való szakítása után szinte rögtön belevetette magát Tom Hiddlestonhoz fűződő új kapcsolatába Taylor Swift, ám úgy tűnik, hogy a nyári fellángolások már csak ilyenek: nagy lánggal égnek, de hamar kialusznak.

Korábban is szárnyra kapott a pletyka, hogy az énekesnő és a színész kapcsolata megromlott, ám a pontot az tette fel az i-re, hogy Hiddleston állítólag folyamatosan azt szorgalmazta, hogy tegyék a kirakatba románcukat. Ez – érthető módon – nem tetszett az image-ét tisztán tartani kívánó Swiftnek, így kiadta szerelme útját.

Taylor úgy érezte, hogy Tom túlságosan nyilvánossá akarja tenni a kapcsolatukat. Nem örült ennek, és úgy gondolta, ez már túl sok reklám lenne

hirdetés

– magyarázta a szakítás miértjét egy forrás az E! Newsnak.

Taylor és Tom kapcsolata egyébként júniusban vette kezdetét, először az énekesnő Rhode Islandi villájához közel eső tengerparton kapták őket lencsevégre. Románcukat összekapcsolták az ezt megeőlőző MET-gálával, ugyanis ezen a rendvényen ismerkedtek meg egymással. Miután felvállalták kapcsolatukat, beutazták az egész világot, a sajtó pedig nem győzött beszámolni romantikus kiruccanásaikról, melyeknek úgy tűnt, se vége, se hossza. 

A szerelmeseket legutóbb július közepén fotózták le együtt, és bár akkor már megindultak a szakítással kapcsolatos találgatások, együtt maradtak – egészen mostanáig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek