Starity

Véget ért Taylor Swift és Tom Hiddleston kapcsolata

2016. augusztus 24. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

2016-nak megfelelő stílussal jelentette be Taylor Swift, hogy újabb férfit hagyott a háta mögött.

hirdetés
Véget ért Taylor Swift és Tom Hiddleston kapcsolata
Fotó: Starity montázs

Taylor Swift új albuma bizonyára zamatos és izgalmas lesz. A Calvin Harris féle dráma után újabb kialakuló konfliktus csüng a levegőben: Swift kikövette Tom Hiddlestont az Instagramon.

Már hetek óta nem mutatkozott együtt a sztárpár, akiknek kapcsolata hihetetlen sebességgel lángolt: alig pár hét járás után már Hiddleston mamával fotózkodott Swift, nagyon mérgessé téve ezzel exét, Calvin Harrist.

Harris egyébként még szerelmes volt Swiftbe, amikor a lány elhagyta őt Tom Hiddlestonért, akivel a MET gálán találkozott, így nem csoda, hogy lépten-nyomon siránkozott a skót DJ.

Hiddleston karrierjének egyébként nem tett jót Taylor Swift, hiszen az Armani az új kapcsolatára hivatkozva visszamondta a kampányt vele, sőt, a James Bond főszereptől is elesett. Mindkét cég arra hivatkozott, hogy nem szeretnék, ha belefolyna a márkájuk a Swift-féle drámába, amiből lássuk be, kijut mostanában.

Azonban mégis mindenkit sokkolt a felfedezés, miszerint Swift minden létező platformról kikövette egykori szerelmét, hiszen elválaszthatatlannak tűntek a paparazzi képeken, sőt, már azt pletykálták, hamarosan a lánykérésre is sor kerül.

Az azonban garantált, hogy Taylor hatodik lemeze az úton van, és minden kérdést meg fog válaszolni. Számíthat majd egy csésze teára Justin Bieber, a West család, Calvin Harris és most már Tom Hiddleston is.

FRISSÍTVE:

Miután Perez Hilton, az E!News és a BreatheHeavy is beszámolt Taylor tettérről, visszakövette őt Instagramon. Az US Weekly még mindig azt állítja, hogy gond van a paradicsomban. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

BreatheHeavy beszámolója: Rejtélyes. Visszakövette, de gond van az ajtók mögött? Az Us Weekly azt állítja, hogy a szerelmesek nagyon összekaptak augusztus elején.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek