Starity

Tom Hiddleston hamarosan gyűrűt húz Taylor Swift ujjára

2016. július 14. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hivatalosan még alig egy hónapja tart a színész és az énekesnő kapcsolata, ám úgy tűnik, mindketten készek meglépni a következő nagy mérföldkövet.

hirdetés
Tom Hiddleston hamarosan gyűrűt húz Taylor Swift ujjára
Fotó: Metro Illustration

Június közepén járta be a világsajtót a hír, miszerint két héttel Calvin Harrisszel való szakítása után Tom Hiddlestonban talált rá az igazira Taylor Swift. Az újdonsült álompár azóta is elválaszthatatlan, és amellett, hogy már bemutatták egymást a szüleiknek, a világot is bejárták röpke négy hét alatt.

A lesifotósok nem győzték nyomon követni a párt, ugyanis Taylor és Tom Rhode Island után Angliában, Olaszországban és Ausztráliában is megfordult. A közös nyaralás azonban csak a kezdet volt, amit a július 4-ei függetlenség napi parti követett.

A fél világot bejárták egy hónap alatt I Illusztráció: Marie Claire US

Sokan úgy vélik, hogy a sztárpár túlságosan elhamarkodja a dolgokat, hiszen alig két heti együttlét után már a szeretlek szó is elhangzott közöttük, mi több: Hiddleston egy I ♥ T. S. feliratú trikóban mártózott meg a július 4-ei összejövetelen, a vendégek és a világ tudomására juttatva: szerelmes a baránőjébe. Itt azonban még messze nem lassítanak, sőt! Az Us Weekly úgy tudja, hogy a színész a lánykérést tervezgeti.

Tom úgy tervezi, hogy rövidesen megkéri Taylor kezét

– nyilatkozta a lapnak egy, a színészhez közel álló bennfentes.

[Ha megkérné a kezét] Taylor határozottan igent mondana

– erősítette meg az énekesnő egyik barátja is.

Mit gondoltok? Korai lenne az eljegyzés?
Igen, mindenképpen.
Ha szeretik egymást, akkor nem.
Sage Quotes
 
 
 
 
 
 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek