Starity

Lindsay Lohan édesapja szerint Egor Tarabasov csak érdekből volt együtt a lányával

2016. szeptember 07. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michael Lohan a Star magazinnak adott interjújában nem rejtette véka alá, hogy úgy véli, Egor Tarabasov egy szélhámos, aki valójában csak érdekből volt együtt a lányával.

hirdetés
Lindsay Lohan édesapja szerint Egor Tarabasov csak érdekből volt együtt a lányával
Fotó: Mirror Illustration

Márciusban derült fény arra, hogy oly sok magányos hónap után ismét rátalált a boldogság Lindsay Lohanre, méghozzá egy tőle fiatalabb orosz üzletember személyében, akivel nem sokkal később már össze is bútoroztak. A színésznő ezt követően szinte úszott a boldogságban, és a külső szemlélő számára is úgy tűnhetett, hogy a fiatalember a tenyerén hordozza a korábban botrányos előéletéről ismert vörös szépséget, ám az idill nem tartott sokáig.

Július második felében ugyanis már azzal volt tele a sajtó, hogy a pár összebalhézott, és bár ennek ellenére is próbálták menteni a menthetőt, végül a szakítás mellett döntöttek. A kapcsolat zátonyra futása igencsak megviselte Lindsay-t, aki egy baráti kirándulással próbálta feledtetni a rossz emlékeket, de saját bevallása szerint továbbra is exe bocsánatkérésére vár.

Apja, Michael ezzel szemben nem volt ilyen visszafogott, mi több, fenyegető üzenetekkel bombázta Egort annak érdekében, hogy így távol tartsa Lindsay-től. A gyermekeit féltőn óvó családfő úgy vallott nemrégiben, hogy véleménye szerint híres lánya lottónyeremény volt az üzletember számára, aki a luxuskörülményekért „felelt”.

Amennyire én tudom, a lányom fizette a számlák nagy részét, az utazások pedig ingyenesek voltak Lindsay ismertségének köszönhetően. Ő volt a lehetőség Egor számára ennek az életformának a megélésére

– magyarázta Michael, majd hozzátette, hogy a lánya szeretne egyszer férjhez menni és gyerekeket szülni, ő pedig mindenben mellette áll majd.

Egor összetörte Lindsay szívét I Fotó: Instagram / Lindsay Lohan

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek