Starity

Emma Roberts és Evan Peters ismét randizik

2016. szeptember 13. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Amerikai Horror Story sztárjai két szakítás után ismét egymás mellett kötöttek ki.

hirdetés

Emma Roberts és Evan Peters kapcsolata 2012 tavaszán fordult barátiból romantikussá, a következő év decemberében pedig az eljegyzésre is sor került. 2015 júniusában rajongóik legnagyobb bánatára szakítottak egymással, később azonban mégis új esélyt adtak a dolognak, mely egészen 2016 májusáig működött is, amikor végük úgy határoztak, jobb, ha különválnak.

A pár azonban a szakítás ellenére is képtelen volt elszakadni, így aligha meglepő, hogy augusztusban ismét együtt kapták lencsevégre őket annak ellenére, hogy a színésznő ekkor már mással randizott. A napokban pedig a FYF Fest egyik zenés rendezvényén látták őket egymás társaságában, amikor már kétség sem fért hozzá: újra együtt vannak.

Abszolút úgy néztek ki, mint egy szerelmespár. Ölelkeztek, Emma pedig játékosan szórakozott Evannel. Határozottan úgy néztek ki, mint akik együtt vannak

– nyilatkozta az Us Weeklynek egy szemtanú, egy Robertshez közeli barát pedig megerősítette: a színészpáros új esélyt adott a kapcsolatnak, így valóban összejöttek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek