Starity

Emma Roberts és Evan Peters ismét randizik

2016. szeptember 13. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Az Amerikai Horror Story sztárjai két szakítás után ismét egymás mellett kötöttek ki.

hirdetés

Emma Roberts és Evan Peters kapcsolata 2012 tavaszán fordult barátiból romantikussá, a következő év decemberében pedig az eljegyzésre is sor került. 2015 júniusában rajongóik legnagyobb bánatára szakítottak egymással, később azonban mégis új esélyt adtak a dolognak, mely egészen 2016 májusáig működött is, amikor végük úgy határoztak, jobb, ha különválnak.

A pár azonban a szakítás ellenére is képtelen volt elszakadni, így aligha meglepő, hogy augusztusban ismét együtt kapták lencsevégre őket annak ellenére, hogy a színésznő ekkor már mással randizott. A napokban pedig a FYF Fest egyik zenés rendezvényén látták őket egymás társaságában, amikor már kétség sem fért hozzá: újra együtt vannak.

Abszolút úgy néztek ki, mint egy szerelmespár. Ölelkeztek, Emma pedig játékosan szórakozott Evannel. Határozottan úgy néztek ki, mint akik együtt vannak

– nyilatkozta az Us Weeklynek egy szemtanú, egy Robertshez közeli barát pedig megerősítette: a színészpáros új esélyt adott a kapcsolatnak, így valóban összejöttek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek