Starity

Sarka Kata már semmit nem akar Hajdú Pétertől

2016. szeptember 16. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kata és Péter megközelítően tíz éve alkotnak egy párt, ám úgy tűnik, ez az idő, a közös élmények, emlékek és a gyerekek sem tarthatják össze a szétesőben lévő házasságot.

hirdetés

Nyár közepén érkezett a hír, hogy válságba került Sarka Kata és Hajdú Péter házassága, és bár mindkét fél igyekezett annak megmentésén dolgozni, végül mégsem jártak sikerrel. A modellből üzletasszonnyá avanzsált Kata már be is adta a válókeresetet, és a családi fészeknek is búcsút mondott.

A házasok összekülönbözése nemrég új szintre lépett, ugyanis Hajdú a Blikk információi szerint úgy nyilatkozott a közelmúltban, hogy a felesége semmit nem tett hozzá a pályafutásához, amire Kata ekképp válaszolt:

Az elmúlt tíz esztendőben közösen építettük a karriereinket, egymás nélkül ez nem ment volna. Mostantól elválnak útjaink, egyedül kell megállnunk a helyünket. Nem kívánom minősíteni a férjem szavait, mert bármilyen viszonyban vagyunk is most vagy leszünk a jövőben, ő mindig a gyerekeim édesapja marad, de én már nem akarok tőle semmit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek