Starity

Kiderült, mit gondol valójában Jennifer Aniston Brad Pitt és Angelina Jolie válásáról

2016. szeptember 21. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóbarátok című sorozattal ismertté vált színésznő ugyan soha nem kívánt rosszat exférjének, mégis úgy érzi, a karma őt is utolérte.

hirdetés

Jennifer Aniston és Brad Pitt négy éve voltak házasok, amikor a színész 2004 májusában először találkozott Angelina Jolie-val, akivel a Mr. & Mrs. Smith című film forgatásán kerültek közelebb egymáshoz. A kollégák titokban találkozgatni kezdtek, ami végül egyre több pletykát szolgáltatott a sajtónak, így Jen fülébe is eljutott. A színésznő a történtek fényében 2005 januárjában szakított a férjével, az év márciusában pedig beadta a válókeresetet.

Iőközben Brad és Angie hivatalosan is felvállalták a kapcsolatukat, az együtt töltött évek során nyolcfősre bővítették családjukat, két éve pedig össze is házasodtak, ám végül kapcsolatuk mégis zátonyra futott. Ebben közrejátszott, hogy a pár számtalan kérdésben nem értett egyet, de egyes állítások szerint más okok is közrejátszottak a háttérben – többek között egy eltitkolt affér és kábítószerproblémák is.

Jolie szeptember 18-án tudatta a férjével, hogy válni akar, másnap pedig beadta a válókeresetet, ami csak 20-án került nyilvánosságra. Mióta a hír kirobbant, mindenki azt találgatta, hogy vajon hogyan érez most Aniston, aki tizenegy évvel ezelőtt ugyanabban a cipőben járt, mint most Jolie. Ugyan az internetezők számtalan alternatív lehetőséget felsorakoztattak, hogy vajon miképp reagált a színésznő, amikor értesült exférje újbóli válásának híréről, és bár a legtöbben úgy vélték, kárörvend, a valóságban szó sincs erről.

Jennifer azt mondta, utolérte őket a karmájuk. Mindig volt egy olyan megérzése, hogy végül valami történni fog velük. Sosem érezte úgy, hogy Angelina lenne az igazi Brad számára, akivel együtt fog maradni. Mindig úgy gondolta, hogy Angelina túl komplex személyiség Bradhez, aki amúgy egy egyszerű fickó

– nyilatkozta Jennifer egyik barátja az Us Weeklynek, majd hozzátette:

Jen nem érzi elégedettnek magát attól, hogy ők ketten szakítottak. Sosem akarta, és nem is kívánta nekik ezt. Sok szerencsét és a legjobbakat kívánta Bradnek. Boldognak érzi magát, és azt szeretné, ha Brad is az lenne. Semmilyen negativitást nem hozott magával a házasságukból. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek