Starity

Nem lesz folytatása a Trónok harcának

2016. szeptember 23. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

D. B. Weiss és David Benioff elszomorította a rajongókat a Trónok harca sorozat jövőjével kapcsolatban.

hirdetés
Nem lesz folytatása a Trónok harcának
Fotó: HBO

Minden idők egyik legsikeresebb sorozatából még hátravan két rövidített évad, és még a szériában szereplő színészek sem tudják pontosan, hogy mit fognak kezdeni a befejezés után. Mindenesetre közeleg a vég, amit David Benioff és D. B. Weiss is megerősített a rajongók legnagyobb bánatára. 

George egy hatalmas és rendkívül gazdag világot teremtett. Biztos vagyok benne, hogy lesznek még Westerosban játszódó sorozatok, azonban jómagam és D. B. Weiss számára a Trónok harcával véget ér a kaland

– mondta el Benioff egy interjú során, amivel hatalmas kételyeket ébresztett az HBO csatornában és a rajongókban is, hiszen a szerzőpáros nélkül a Trónok harca sorozat biztosan nem tett volna szert ekkora sikerre. 

Georoge R. R. Martin mindenesetre bízik a folytatásban. Állítása szerint több ezer oldalnyi történet vár arra Westeros világából, hogy a képernyőre kerülhessen és bemutassa a múlt eseményeit emellett pedig a régóta várt hatodik könyv is hamarosan megjelenhet. A testvérsorozat tehát még a jövő titka, de a folytatásra már csak 2017 nyaráig kell várnia a rajongóknak. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek