Starity

Jennifer Aniston még mindig Brad Pitt után sóvárog?

2016. szeptember 30. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyes források szerint a színésznő csak arra várt, hogy exférje ismét szingli legyen.

hirdetés

Júniusban még csak pusmogtak arról Hollywoodban, hogy Brad Pitt és Angelina Jolie kapcsolata a végét járja, ám a szóbeszédek ezúttal igaznak bizonyultak, ugyanis a színésznő nemrég beadta a válókeresetet. A jogi vita már kezdetét is vette, a békítő tárgyalásra pedig várhatóan október közepén kerül majd sor. Angie már most biztos abban, hogy válni akar

A népszerű álompár szakítása mindettől függetlenül az egész világot megdöbbentette, és a legtöbben máris azt pedzegették, hogy vajon hogyan viszonyul mindehhez a Trója sztárjának exfelesége, Jennifer Aniston, akit épp Jolie-ért hagyott el a színész. A szőke szépség állítólag mindig is érezte, hogy nem tart örökké a nagy szerelem Pitt és Jolie között, de a RadarOnline értesülései szerint többet is tudott a kapcsolat alakulásáról, mivel hetekkel a válás bejelenetése előtt találkozgatni kezdett a volt férjével.

Jen tartja a kapcsolatot Braddel. Azt mondogatja a barátainak, hogy az álma válna valóra azzal, ha újra összejönnének. Az igazság az, hogy titkon mindig is arra várt, hogy Brad elhagyja Angelinát. Boldog volt, amikor megtudta, hogy válnak, mert mindig élt benne egy kis remény ezzel kapcsolatban. Brad az élete szerelme, és sosem tette túl magát rajta

– nyilatkozta a színésznőhöz közel álló egyik barát a lapnak. 

Jen és Brad állítólag a New York-i Gansevoort Hotelben találkozott egymással nem sokkal a válás bejelentése előtt, ahol a biztonsági kamerák is megörökítették őket, amint igyekszenek észrevétlenül besurranni az épületbe.

A színésznő egyébként tavaly ment hozzá Justin Theroux-hoz, aki a pletykák szerint szintén tartja a kapcsolatot a volt kedvesével, aki miatt Jennifer korábban féltékenységi jelenetet is rendezett, ám úgy tűnik, ő sem tudja távol tartani magát az exétől. Arról nincs információ, hogy Aniston és Theroux kapcsolata hogyan működik jelenleg, vagy szóba került-e köztük a válás gondolata, hiszen a pár a nyilvánosságtól elvonultan éli magánéletét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek