Starity

Demi Lovato nem biztos a visszatérésében, mert úgysem fogyna a lemeze

2016. október 07. 23:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato elképzelhető, hogy végleg feladta a karrierjét, legalábbis erre utal egy rajongónak hagyott megjegyzése.

hirdetés
Demi Lovato nem biztos a visszatérésében, mert úgysem fogyna a lemeze

Reméljük Demi csak első haragból kommentált egy rajongó Instagram-posztja alá, hiszen ezzel nagyon úgy tűnik, hogy a bejelentett szünete tovább fog tartani, mint szeretnénk. Lovatót az elmúlt időben több fandom durván támadta, és az emberek szemében is egyre esett a hírneve, hiszen beszólásai által viszályt alakított ki Selena Gomezzel, Taylor Swifttel és squadjával, Mariah Carey-vel és még Ariana Grandével is.

Lehet jobb lett volna, ha Demi néha ráharapott volna a nyelvére, hiszen most karrierje issza meg a levét: elképzelhető, hogy vissza sem akar térni, hiszen elmondása szerint „nem való ebbe a business-be és már nem éri meg”.

Lovato az utóbbi kijelentését egy rajongónak is kifejtette, aki szomorúan kommentálta, hogy szeretnének azért még egy hatodik lemezt, mire a válasz hamar megérkezett:

D6 egészen biztosan nem jelenik meg 2018-ig, HA egyáltalán készítek még egy albumot. Úgysem veszik meg hahaha

Azért bízunk abban, hogy a Confident énekese átgondolja ezt a kijelentését, és azért megajándékozza tehetségével a világot még legalább egy lemez formájában! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek