Starity

Demi Lovato szabadságra megy

2016. október 05. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hosszú, érzelmekben gazdag hónapok állnak a 24 éves énekesnő mögött, így nem csoda, ha besokallt és úgy döntött, pihen egy kicsit.

hirdetés
Demi Lovato szabadságra megy

Demi Lovatónak igencsak meggyűlt a baja a rajongókkal az utóbbi napokban, hiszen sokan nem értettek egyet vele, amikor leszólta a róla nem arányos képet alkotó művészt, valamint többeknek szúrta a szemét az is, hogy a Glamour magazinnak adott interjújában beszólt Taylor Swiftnek.

A rengeteg ellenséges hangvételű beszólás és a kritikák érzékenyen érintették az énekesnőt, így sutba dobva korábbi terveit úgy döntött, kivesz némi szabadságot, hogy végre kiszellőztethesse a fejét. Döntéséről a Twitteren tudósította közel negyvenmilliós rajongótáborát.

Nagyon izgatott vagyok 2017 miatt. Kiveszek egy kis szabadságot a zenéből és a rivaldafényből is. Nem vagyok ebbe a szakmába való

– csiripelte az énekesnő a mikroblogon. Egyik rajongója rögtön nekiszegezte a kérdést, hogy mégis mikor számíthatunk visszatérésére, mire Demi így válaszolt:

Fogalmam sincs. Már nem éri meg többé. Inkább jótékonykodok helyette.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek