Starity

Dalpremier: Bridgit Mendler – Do You Miss Me At All

2016. november 04. 06:06   |   Szerző: justanarianafan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rajongói legnagyobb örömére Bridgit Mendler nyáron bejelentette a zeneiparba való visszatérését. Az énekesnő stílust váltott, a megszokott popos hangzást R&B-re cserélte, valamint a kétéves szünete után csupán csak egy középlemezt ad ki november 18-án. Mindezek hátterében nem kisebb dolog áll, mint az, hogy a Hollywood Records felbontotta Bridgit szerződését.

hirdetés
Dalpremier: Bridgit Mendler – Do You Miss Me At All

Bridgit Mendler a Disney csatorna egyik legnagyobb üdvöskéjének számított, első lemeze a Hello my name is... előkelő helyeket foglalt el a zenei listákon. A Sok sikert Charlie! fináléja után Bridgit szerepet kapott az Undateable sorozatban, amelynek még a főcímdalát is felénekelte. Az énekesnő eme cselekedete azonban kihúzta a gyufát a kiadójánál, ezért azonnal szerződést bontottak vele.

Bridgit a rajongóinak azt is elmesélte, hogy nem csak a kiadóját, hanem a már szinte teljesen kész második lemezét is elveszítette, ráadásul mindez a magánéletére is kihatott, melynek következtében szakított a színész Shane Harperrel.

Bridgit úgy döntött, ha egy egész albumot nem is tud jelenleg kiadó nélkül kiadni, a rá várakozó rajongóit megajándékozza egy középlemezzel. Habár az Atlantis vegyes fogadtatásban részesült az énekesnőtől nem éppen megszokott hangzás miatt, a rajongók így is tűkön ülve várták a következő kislemezes dalt, amit az énekesnő pár napja a SoundCloudon tett közé.

A dalt akkor írtam, amikor San Franciscóban, a Golden Gate Park közelében kocsikáztam, miközben nem tudtam kiverni egy bizonyos fiút a fejemből. Valaki hiánya könnyen okozhat magányt. Nem tudod biztosan, hogy a másik fél is ugyanezt érzi-e. Ez a dal segített megbirkózni az úttal anélkül, hogy bekapcsoltam volna a rádiót

 – mesélte az énekesnő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek