Starity

Szívszorító: Rákot diagnosztizáltak Michael Bublé hároméves fiánál

2016. november 04. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kis Noah szeptemberben ünnepelte harmadik születésnapját, most pedig egy orvosnál tett látogatás során kiderült: súlyos beteg.

hirdetés
Szívszorító: Rákot diagnosztizáltak Michael Bublé hároméves fiánál

Nehéz idők járnak Michael Bublére és feleségére, Luisana Lopilatóra, hiszen a napokban szereztek tudomást arról, hogy nagyobbik fiuk daganatos. Noah megvizsgálásakor orvosa mumpszra gyanakodott, de egészségügyi állapotának feltérképezése során kiderült: nagyobb a baj, mint azt elsőre hitték. A kisfiú jelenleg is kezelés alatt áll.

Teljesen kikészültünk az idősebbik fiunknál, Noah-nál diagnosztizált rák miatt. Noah-t jelenleg az Egyesült Államokban kezelik. Mi mindig is a család és a gyermekeink iránti szeretet fontosságát hangsúlyoztuk. Luisana és én az elkövetkező időszakban minden időnket azzal fogjuk tölteni, hogy megadjuk Noah-nak a szükséges figyelmet, hogy jobban legyen, így egyelőre felfüggesztjük minden egyéb szakmai tevékenységünket. Arra kérünk titeket ebben a nehéz időszakban, hogy imádkozzatok Noah-ért és tartsátok tiszteletben a magánéletünket. Hosszú út áll előttünk, de reménykedünk abban, hogy a családunktól, a barátainktól és a rajongóinktól érkező támogatásnak és Istenbe vetett hitünknek köszönhetően megnyerhetjük ezt a harcot

– írta egy közleményben Bublé.

via Mirror

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek