Starity

Taylor Swift mégsem filmez Lohan helyett

2010. október 10. 17:05   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A múlt héten röppentek fel a hírek, hogy egy készülő filmben Lindsay Lohan helyett a feltörekvő countryénekesnő kap szerepet.

hirdetés
Taylor Swift mégsem filmez Lohan helyett

Ezek a pletykák azonban most tévesnek bizonyulnak: Taylor Swift  állítása szerint egyelőre a zenére szeretne koncentrálni, és nem helyettesíti Lohan kisasszonyt a One Night with You című alkotásban. A filmben tehát valószínűleg még mindig Lindsay-é Nikki szerepe.

Érdekesség, hogy a forgatókönyvíró írás közben a lelki szemei előtt végig Lindsayt látta a lány szerepében, akinek egy társkereső-valóságshow-ban kell részt vennie, hogy megmentse a karrierjét, ám nem megy minden terv szerint, hiszen beleszeret egy csaposba, aki nem mellesleg gyűlöli Hollywoodot.

Taylor egyébként így nyilatkozott elkövetkezendő terveiről: „Jelenleg nem dolgozom filmekben. Zenét írok, albumot adok ki. Mindig ez lesz az első és legfontosabb számomra. Nagyon szuper élmény volt szerepelni egy olyan filmben, mint a Valentin nap volt, és az is hatalmas dolog, hogy vendégszereplő lehettem a CSI-ban. De ezeket csak kisebb fellángolásnak, vágyaknak írnám le. Ha lenne időm, persze szívesen szerepelnék megint filmekben.”

Tehát Lindsay és Taylor rajongói is fellélegezhetnek: mindkét lány marad annál, amihez a legjobban ért. Bár Lindsay egyelőre még a rehabon tölti idejét, a filmet csak 2011-re tervezik, így lesz még ideje forgatni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek